Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

Så er det tid til at købe en gave til den lille. Det er altid en stor dag, både for barnet og forældrene. Gaverne er med til at forme barnets glæde. Og vi elsker at se deres reaktioner – især når de begynder at forstå at gaven er til dem. Måske er de endnu ikke store nok til at finde på gaveønsker eller fortælle, hvad de ønsker sig. Men det skal ikke afholde en fra at overraske et barn med en gave. Om det er en julegave, en fødselsdagsgave eller en ’nu-vil-jeg-bare-købe-en-gave’, så handler det om at bevare overblikket og roen, når man skal ud og holde styr på alle de populære gaver.  

Det kan nemlig være ret uoverskueligt at finde ud af, hvad man skal købe. Der er et ret stort udvalg af gaver, og derfor kan det nogen gange være svært at vælge netop et. Skal det være det nye LEGO sæt, som lige er kommet ud eller skal det være en cykel eller noget helt tredje. Gaver til de små kan være en smule udfordrende. 

Markedet af legetøj i dag er i forhold til blot ti år steget gevaldigt, og vi har mange flere købsmuligheder. Årsagen til at det kan være svært, skyldes at et tre årigt barn forholder sig lidt mere til virkeligheden og har andre behov end et to årigt barn. Det varierer rigtig meget, og kan være noget sværere med at finde gaveideer til toårige børn inden for legetøj, fordi forældrene kan have svært ved at vurdere, hvilke legetøj gør barnet glad. Børn i alderen mellem 2-4 år er en udfordrende alder, for både børnene og forældrene. Derfor handler det om at finde legetøj, som passer til barnets alder. Legetøjet må godt være mindre, og det er også i denne alder, at barnet udvikler sine evner til at agere og deres motorik. Det handler nemlig om at udfordre sit barn gennem legetøj og give dem værktøjer – legetøj – som er med til at skubbe barnet ud i områder, som gør styrker deres evner. 

Den perfekte gave til et barn på 3 år

Du skal ikke lade dig stresse over, at du ikke kan finde den helt rette gave. Den perfekte gave til et barn på tre år er lige rundt om hjørnet. Når dit barn er tre år, vil legen stadig i høj grad, blive inspireret af hverdagen og de voksnes verden. Barnet elsker højst sandsynligt at kopiere de voksnes adfærd og efterligne forældrenes bevægelser. Barnet følger en naturlig gang og observerer alt, som det oplever, og inkorporerer de voksnes adfærd ind i sin egen legende udgave af virkeligheden.

Det er så nu, særligt i denne alder, at forældrene bør overveje at hive legetøjet frem, og lade barnet eksperimentere med legetøjet. Fordi legetøjet kan være med til at inspirere barnet til yderligere bevægelse. Du kan hoppe ind foran køen og finde mere inspiration til gaver til 3 årige, før alle andre. Forhåbentligt, så hjælper det dig i jagten på den perfekte gave til det 3 årige barn.