Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

Tilbud

Pippi Bandana Bib – solid (5-pack) – Misty Rose

(44 kundeanmeldelser)

kr. 799,00

Varenummer (SKU): HOP-36-1006-00-07M Kategori: Tag:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Pippi Bandana Bib - solid (5-pack) - Misty Rose

Mange leder efter den billigste Pippi Bandana Bib - solid (5-pack) - Misty Rose på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Pippi hos Mammashop.dk

Pippi Bandana Bib - solid (5-pack) - Misty Rose Fakta

  • Navn: Pippi Bandana Bib - solid (5-pack) - Misty Rose
  • Mærke: Pippi
  • Pris: Kr. 136.00
  • PrisMatch: Ja
  • Fragt: Kr. 38.00
  • Returret: 999 dage (Ja, det er rigtig mange dage)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 599.00
  • EAN-nr: 5714625287764
  • Kategori: Savlesmække

Pippi Bandana Bib - solid (5-pack) - Misty Rose fra Pippi med PrisMatch

Pippi Bandana Bib - solid (5-pack) - Misty Rose får stor ros fra børnefamilier fra hele landet, og det forstår man godt, for forældres erfaringer taler sit tydelige sprog. Når vores tanker er omkring børnene, så er det ofte sådan, at kun det bedste er godt nok, og når du står med Pippi Bandana Bib - solid (5-pack) - Misty Rose er kvaliteten i orden. Pippi Bandana Bib - solid (5-pack) - Misty Rose sælges online i shoppen Mammashop.dk. Det spiller ingen rolle om du leder efter badekar, drikkeflasker eller lite, kan du finde det her på siden. Barnevognen er ikke anderledes end andre vigtige ting, derfor skal den plejes og vedligeholdes. De vigtigste ting at holde øje med er stellet, hjulene og tekstilerne. Når en barnevogn bliver passet godt på, kan den i flere år være den fsste partner på gåturen, og alle elsker en pæn, ren og velholdt barnevogn.

Pippi Bandana Bib - solid (5-pack) - Misty Rose med 999 dages returret

Pippi Bandana Bib - solid (5-pack) - Misty Rose er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Savlesmække. Der følger også hele 999 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Pippi Bandana Bib - solid (5-pack) - Misty Rose hos den populære shop Mammashop.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

44 anmeldelser af Pippi Bandana Bib – solid (5-pack) – Misty Rose

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pippi Bandana Bib – solid (5-pack) – Misty Rose”